Sms funktion

SMS funktion

Förbind dina kunder med ditt företag och skicka meddelanden, nyheter och praktisk information direkt till deras mobiltelefon.


Oavsett om du vill marknadsföra din webshop, dela nyheter, ge dina kunder unika rabatter eller bara vill ge bra kundservice, har du med SmartWebs SMS funktion möjligheten att snabbt och effektivt kommunisera med din målgrupp.

Så fungerar integationen

Med integration till SMS funktionen kan du planera och skicka både SMS-kampanjer och enskilda SMS till dina kunder. Du kan skapa ett textmeddelande med precis det innehåll du önskar. Dessutom kan du också fläta in kundens namn i meddelandet, för att få en mer personlig twist på det. Förutom kampanjer kan integrationen även kan användas till att bekräfta beställningar som har skickats, som en ännu del av bra kundservice.

Det är möjligt att integrera en registreringsfunktion på webshoppen så att dina kunder själva kan registrera eller avbeställa sig till SMS-tjänsten utan besvär.

Så kommer du vidare

1. Beställ en gateway via Cool SMS eller Wannafind

2. När du har fått en gateway, ska du registrera det i SmartWeb-systemet. Du kan läsa mer om hur du gör detta i vår manual.

Hjälp

Om du vill veta mer om SMS funktionen kan du alltid kontakta vår kundservice. Vi hjälper dig gärna!

Utgivet av:
SmartWeb

Pris:
Gratis


Support:
SmartWeb

ALLTID GRATIS SUPPORT

Vi har mer än 100 hjälpvideoer, online-manualer och du har möjlighet att skriva och ringa till oss - gratis!