Om oss

Ett dedikerat team med en passion för e-handel

14 år med e-handel 

I 2005 startade två eldsjälar företaget SmartWeb med ambitionen om att skapa Danmarks mest innovativa och funktionella e-handelsplattform. Men det var inte nog att bara ta fram den bästa plattformen. Kundtjänsten skulle även den vara den bästa i branchen. 

Detta var startskottet på en oförglömmlig resa och SmartWeb är än idag en av de största leverantörerna inom e-handelsbranchen, i Danmark och Norden, med över 6.000 aktiva webshoppar. 

Efter ett årtionde som ett av danskarnas mest föredragna e-handelssystem gick en stor dröm i upopfyllelse och i 2018 blev SmartWeb en del av den europeiska tech-giganten team.blue. Härmed kunde SmartWeb säkra sig en del av framtiden inom e-handel, i många år framöver. 

team.blue har under sina vingar även brands så som Scannet, DanDomain, UnoEuro, Curanet, Wannafind och Surftown. SmartWeb är alltså nu i riktigt bra sällskap och är en del av en rivande utveckling inom it-branchen. Som en del av team.blue ser framtiden ut till att vara molnfri och totalt klarblå. 

Läs mer om team-blue 

Passion för e-handel 

SmartWeb är ett agilt företag med passion för e-handel. På vår hemsida kan man skapa en webshop inom några minuter och komma igång snabbt! 

För oss är det otroligt viktigt att helt vanliga personer kan klara av att bygga en webshop i SmartWeb. Vårt mål är att förmedla, i vissa tillfällen, svåra och komplexa funktioner på ett enkelt och simpelt sätt så alla kan vara med. 

Vi jobbar stenhårt varje dag på att göra livet enklare för våra kunder. Vi utvecklar löpande plattformen så att den lever upp till de senaste trenderna och nya standards inom e-handel. Vi lägger även till nya appar och integrationer som kan göra din arbetsdag smidigare och så har vi en stor hjälpmanual där det finns massor av asisstans att hämta.   

Även om vi har stor succé jublar vi fortfarande varje gång en ny kund aktiverar sitt abonnement och vi är otroligt stolta över att så många har valt att använda vårt system. 
Kul på jobbet 

SmartWeb har en platt organisationsstruktur där den enskilde har stor möjlighet att aktivt bidra med goda ideér och erfarenheter. Även om vi är djupt proffesionella så är tonen oformell med massor av plats för humor och skatt. 

Vår filosofi är att det ska vara kul på jobbet eftersom det är här vi spenderar en stor del av tid. 


Bli en del av SmartWeb - Se lediga jobb 

7 fördelar i att jobba hos SmartWeb 

 

1. Massage 
Varje vecka får vi besök av fysioterapeut som kan hjälpa dig som har ömma muskler och spänningar. Förutom det är alla våra medarbetare en del av en utvidgad sjukvårdsförsäkring.  
  

2. Skanderborg Festival och ölbowling 
Vi älskar att umgås och ha det kul ihop, både på jobbet och i fritiden! Varje år, i augusti, bjuds alla medarbetare med till att gratis delta i en av Dansmarks mest älskade festivaler där vi tillsammans njuter av god musik, fantastisk mat och fatöl. 
  

3. Behöver bilen tvättas? 
Vi har en fast biltvättsdeal som betyder att du bara ska boka en tid och lämna dina nycklar i receptionen. När arbetdsdagen är slut är det bara att köra hem i din in- och utvändigt nytvättade bil.  
  

4. Gratis träning och fitness 
Okej, vi erkänner! Vi äter många sötsaker! Som tur är har vi ett helt gym fyllt med redskap och maskiner där kalorierna kan förbrännas igen. Du kan träna gratis alla dagar i veckan, inklusive helger.  
  

5. Supergod lunch + kvällsmat 
Förrutom en fantastiskt god frukost- och lunchbuffé är det också möjligt att ta med mat hem, direkt från kontoret. Vår duktiga kökspersonal lagar även kvällsmat så du slipper stå med det därhemma. 
  

6. Kall öl i Slyngelstuen 
Vi har vårt egna after work lounge där vi gärna njuter en kall öl (eller två), spelar bordfotboll eller slår en kollega i PlayStation.  
 

7. Vi älskar bra kaffe! 
Vår Scanomat TopBrewer brygger en perfekt kopp kaffe... eller en latté, en cappuccino, en espresso, en varm choklad eller en.. ja, du hajjar.  

 

 

ALLTID GRATIS SUPPORT

Vi har mer än 100 hjälpvideoer, online-manualer och du har möjlighet att skriva och ringa till oss - gratis!