Om oss

Ett dedikerat team med en passion för e-handel

12 år med e-handel

SmartWeb startades 2005 och har idag mer än 1 600 kunder.

Även om vi har god framgång gläds vi fortfarande varje gång en ny kund tecknar abonnemang, och vi är stolta över att så många har valt att använda vår plattform för att skapa en webbshop.

Se vad webbshoppen kan

Passion för e-handel

SmartWeb är ett agilt företag med en passion för e-handel. På vår webbplats kan du upprätta en webbutik på några få minuter och vara igång på nolltid!

Vi är otroligt engagerade i att vanliga människor ska kunna starta en webbshop i SmartWeb, och vi vill kommunicera ibland komplexa funktioner på ett sätt som gör att alla kan vara med.

Vi jobbar hårt varje dag för att göra livet enklare för våra kunder. 


Kontakta oss

Kul att gå till jobbet

SmartWeb har en platt organisation där den enskilda individen får stor möjlighet att bidra aktivt med idéer och färdigheter. Även om vi är mycket professionella är tonen opretentiös och det ger utrymme för humor.

Det är en stor strävan för oss att skapa god harmoni mellan privat- och yrkeslivet. Därför erbjuder vi flexmöjligheter, så att den enskilda individen kan få alla livets pusselbitar att gå ihop.

Vår filosofi är att det måste vara kul att gå till jobbet när vi nu lägger en så stor del av livet på det.


Om SmartWeb

Bakom SmartWeb finns ett dedikerat team av 19 personer som brinner för e-handel och utveckling av webbshoppar.

 

Vi är mycket ambitiösa och ser till framtiden! Vi strävar efter att utveckla oss hela tiden – att fullända oss själva och göra vår produkt bättre för våra kunder, och inte minst fortsätta vår tillväxt i framtiden. Vi vill göra detta genom att arbeta med kompetenta människor som har samma inställning – samtidigt som det måste vara kul att gå till jobbet!
 

ALLTID GRATIS SUPPORT

Vi har mer än 100 hjälpvideoer, online-manualer och du har möjlighet att skriva och ringa till oss - gratis!